shopify traffic stats

om klubben

Lyngdal Rotaryklubb ble etablert i 1961, og tilhører distrikt 2290.
Charterklubb er Vennesla Rotaryklubb. Naboklubber: Farsund Rk, Flekkefjord Rk og Mandal Rk.
Klubben har pr. 1. januar 2019 -  38 medlemmer.    

Vi har møtene på:                                    


LYNGDAL ROTARY MED EKSTRAORDINÆR STØTTE TIL HÅP FOR ALLE


Lyngdal rotaryklubb har lenge støttet stipendordningen for ungdom i Liepaja fast. Men nylig kunne klubben gi et ekstra bidrag på 52 000 kroner.


Av , Lyngdals Avis                                                                                        Bilde: Erlend Haddeland

GRUNNSYN: – Dette er i tråd med Rotarys grunnsyn, at vi skal gjøre verden til et litt bedre sted, sa kasserer Arnold Dragland ved overrekkelsen.

:– Vit at dere med denne gaven og annen støtte er med på å endre unge liv i Latvia – for alltid, sa Terje Abrahamsen da han mottok gaven. Abrahamsen tok initiativet til og leder den lyngdalsbaserte hjelpeorganisasjonen Håp for Alle som driver hjelpearbeid i Baltikum.

Pengene går til stipendprogrammet Hope 21, som lyngdalsklubben har støttet siden 2015. Målgruppen er ungdom i havnebyen Liepaja som har fått en vanskelig start på livet

– Det er snart ti år siden Håp For Alle ble stiftet her i Lyngdal. Vi startet opp for å gi hjelp til noen som ikke har det så godt, vi ville gi dem en håndsrekning. I disse årene har vi fått lov til å være med å gi hjelp og å løfte fram lokale ildsjeler i Baltikum. Rotary i Lyngdal har vært med på å gjøre dette mulig, sa Terje Abrahamsen da han fikk overrakt gaven av Sverre Leksbø, president i den lokale rotaryklubben, under klubbmøtet på Rosfjord Strandhotell torsdag kveld.

– Mange av disse ungdommene har gitt uttrykk for at den omsorgen, hjelpen og opplæringen de har fått, har endret hele livet for dem. Vi ser ungdommer, som tross for et vanskelig utgangspunkt, får sin utdannelse og kommer videre i livet på en god måte, sa Abrahamsen.

Håp for alle driver også et mor og barn-senter i Liepaja.

BESØK PÅ BRANNSTASJONEN I MANDAL


12. FEBRUAR 2020

KLUBBTUR TIL ÅRHUS VÅREN 2019
KLUBBTUR TIL VÅRT PROSJEKT KAROSTA KIDS I LIEPAJA, LATVIA APRIL 2018

Møteinformasjon

Møtested: Rosfjord Strandhotell
Adresse: Rosnesveien 25
Postnummer: 4580
Sted: Lyngdal
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NYHETER fra     ROTARY             NORFO:

Loading RSS...

NYHETER FRA   Rotary           District - 2290:

Vestfold,Telemark,Aust- og Vest Agder

Loading RSS...