shopify traffic stats

Internasjonale Prosjekter

 

Karosta elevstipend

Klubben har startet samarbeid med organisasjonen Håp for alle, som er en selvstendig organisasjon som arbeider for å gi håp til vanskeligstilte barn i Baltikum. De støtter organisasjonene "Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskus" i Estland og "Hope For Children" i Latvia, samt barnehjemmet VGN Rytas i Klaipeda, Litauen. Prosjektet Karosta Kids har blitt nominert til "the Human Development Award of Latvia 2016" Se her

I April 2018 ble Karosta Kids, som eneste organisasjon i Latvia, tildelt midler fra NATO! Her blir beviset vist fram av Lyngdal Rotaryklubbs Jadranko Kudra.


I oktober 2014 var en delegasjon fra Lyngdal Rotary på besøk for å se nærmere på prosjektet.

40 ungdommer får fra 1.01.2015 stipend fra "Håp For Alle" for å gå på skolen. Av disse har Lyngdal Rotaryklubb økonomisk ansvar for 10 personer. Vi har skrevet en kontrakt hvor ungdommene lover å gjøre en innsats på skolen og holde seg unna trøbbel. Stipendet er en viktig motivasjonsfaktor for ungdommene som får 200 eller 400 kr/mnd avhengig av alder. En av ungdommene uttalte at nettopp det å få bli med i stipendprogrammet var det fineste noen noengang hadde gjort mot ham.

Studentene følges opp av ungdomsarbeiderne Mirjam (Tallinn, Estland), Dana (Liepaja, Latvia, 6 studenter) og Alise (Skrunda, Latvia, 4 studenter).

 

Shelterbox

                       

I forbindelse med sunamiulykken i Japan i 2011, bestemte klubben seg for å kjøpe en shelterbox. Den er nå plassert i Kenya.

Du kan klikke inn på denne linken for å følge boksen. Mer informasjon

 

End polio now - ett av Rotary internasjonals store prosjekter

http://www.endpolio.org/Møteinformasjon

Møtested: Rosfjord Strandhotell
Adresse: Rosnesveien 25
Postnummer: 4580
Sted: Lyngdal
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NYHETER fra     ROTARY             NORFO:

Loading RSS...

NYHETER FRA   Rotary           District - 2290:

Vestfold,Telemark,Aust- og Vest Agder

Loading RSS...